A'mare

A'mare is de veelzijdige praktijk van Sandra Minnee. Sandra is niet alleen een ervaren coach en trainer, ze heeft zelf ook jaren op hoog niveau meegedraaid in het bedrijfsleven. Ze kent de uitdagingen van besturen en leidinggeven, en de passie van geïnspireerd samenwerken.

Via coachingresourcingteambuildingintervisieworkshops en keynotes stimuleert zij mensen hun eigen, unieke, creatieve energie vrij te maken, zodat zij hun eigen kwaliteiten en die van anderen optimaal inzetten.

Sandra’s werkwijze sluit vloeiend aan bij wat jij als persoon of jullie als team nodig hebben. De verschillende technieken, maar vooral haar doeltreffende analyses en trefzekere intuïtie, verrijken je zelfreflectie en brengen je snel bij de kern. 

Vrij, verbonden en vol levenskracht

In coachingsessies met Sandra bereik je op verrassend lichte wijze de diepere lagen in jezelf. Je zelfkennis en bewustzijn groeien. Je vindt de oorsprong van blokkerende gedragspatronen en verandert deze. Je spreekt je kwaliteiten sterker aan en verbindt je dieper met de ander. Jezelf aanvaarden, weten dat je precies goed bent zoals je bent, geeft je rust, vrijheid en een diepgewortelde kracht.

Een hoog-productieve organisatie zijn

Vanuit jouw eigen, oorspronkelijk, leiderschap kun je samen met je team een hoog-productieve organisatie vormen. Met intervisies en teambuilding versterk je jullie lerend vermogen en stimuleer je soepele verandering van binnenuit. Alles in een sfeer van vertrouwen en openheid. Conflicten worden niet geschuwd, maar productief aangegaan, met respect voor ieders inbreng. Zodat een ja ook werkelijk een ja is en je samen een mooi resultaat neerzet.