Sandra Minnee

Sandra Minnee is psychologe en werkte ruim 15 jaar in het bedrijfsleven. Aanvankelijk als marktonderzoeker (Intomart Qualitatief), vervolgens als onderzoeksmanager (NIPO) en organisatieadviseur (PriceWaterhouseCoopers) en ten slotte als bestuurder en partner (KANTAR-TNS). In deze directiefunctie ontwierp en implementeerde zij een toegevoegde-waarde strategie, die werd gevolgd door een management buy-out en overname door de wereldwijde onderzoekketen WPP.

In 2001 richtte ze het bedrijf Professional Strategies op, waarin ze haar passie voor psychologie, strategie en creativiteit combineerde. In 2003 ontwikkelde ze BreinStijl@Work, een methode om mensen te helpen hun eigen kwaliteiten en die van anderen productiever in te zetten. In 2012 verscheen hierover het boek BreinStijl@Work, hoe je makkelijker samenwerkt, innoveert en communiceert.

In de loop der jaren hielp Sandra talloze organisaties, teams en individuen met het bepalen van een nieuwe richting, in hun werk of in hun leven. Ze ontwierp een coachingsmethode die gebruik maakt van creatieve denktechnieken en schreef hier diverse boeken over.  

Sandra raakte steeds meer geïnteresseerd in de wereld achter ons waarneembare gedrag en ontwikkelde zich verder op het gebied van coaching, bewustzijn, intuïtie en energie. Ook haar partner- en moeder zijn leerde haar het een en ander -
en nog steeds! 

Nu ligt haar focus bij het mensen en organisaties helpen hun creatief vermogen optimaal aan te spreken, door zich bewust te zijn van hun unieke, oorspronkelijke, kwaliteiten. 

Sandra Minnee

A'mare

A’mare betekent aan zee. Sandra woont en werkt pal aan de kust en de zee staat voor haar symbool voor onszelf: onze roerige en soms stormachtige gevoelens, de verbazende diepgang, de innerlijke (onderwater)wereld die zich wel laat voelen, maar zich pas in haar volle glorie toont als we er speciaal naar op zoek gaan, en het simpele feit dat ook wij altijd in beweging zijn, en daarbij altijd mooi zijn, welke vorm of tint we op dat moment ook aannemen.

A’mare betekent aan zee en Amare is Latijn voor liefhebben: de naam van haar praktijk verenigt de liefde voor de zee met de liefde voor het leven, de liefde die mensen gaan voelen voor zichzelf. Dit vormt voor Sandra de kern van haar beroep.

A'mare