‹ Terug naar het overzicht

BreinStijl@Work

Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en waar je energie van krijgt, en welk gedrag je valkuil is. Ken je ook de BreinStijl van anderen, dan kun je effectiever met hen samenwerken en communiceren. In deze workshop ontdek je hoe je je potentieel kunt ontwikkelen en zo een meer effectieve, all-round manager of professional wordt.

Leerdoel

Allereerst maak je kennis met het BreinStijl@Work-model en zie je hoe dit in de praktijk werkt. Vervolgens leer je creatieve manieren om het beste uit je
eigen BreinStijl te halen en effectief om te gaan met de stijlen van de anderen
in je omgeving.

Als manager of professional kun je veel profijt hebben van kennis van je eigen BreinStijl en die van je medewerkers en collega’s. Je BreinStijl geeft aan hoe jij het liefst communiceert, problemen oplost en beslist. In je team zullen ook mensen zijn met een andere, of zelfs tegenovergestelde, BreinStijl dan die van jezelf. Je leert hoe je beter met hen kunt omgaan en hoe je de taken van je (project)team het beste kunt organiseren. Ook ga je begrijpen waarom je sommige taken liever uitstelt en beter aan anderen kunt delegeren.  

Duur

BreinStijl@Work is een eendaagse workshop. Wil je intensiever met jullie BreinStijlen aan de slag? Maatwerk is altijd mogelijk.