Antwoorden vinden in jezelf

Antwoorden vinden in jezelf

Je ontdekt een onvermoed reservoir aan kennis en inzicht, helderheid en creativiteit, gewoon in jezelf, altijd beschikbaar, als jij de rust hebt om te ervaren.

Contact met jezelf

Deze mooie sessie laat je diep contact maken met jezelf. Je boort je eigen creatieve bronnen aan, jouw innerlijk weten, dat vaak wordt afgedekt door je snelle denken. 

We gebruiken verschillende technieken die voorbij het denken gaan. Je kunt een staat van flow gaan ervaren, die je misschien wel kent van hardlopen of meditatie. Je hersenen vertonen dan een laag-frequent golfpatroon, je hebt een verruimd bewustzijn, waarin creatieve ideeën, inzichten of emoties gemakkelijk naar de oppervlakte komen. 

Voor de sessie kun je een (werk)probleem, doel of intentie formuleren over wat je graag wilt ont-dekken of veranderen. Dat kan, maar dat hoeft niet. Ook zonder een bewust geformuleerde intentie zul je zinvolle inzichten opdoen. We laten de rust en de ruimte eenvoudigweg haar intensieve werk doen.  

 

Interesse?

Dit is een intense vorm van contact met je innerlijk. Als jij je bij het lezen van deze tekst hiertoe uitgenodigd voelt, neem dan contact op. Sandra belt je dan op om de sessie toe te lichten en eventueel voor te bereiden.