Teambuilding

Teambuilding

Hoe lang je ook al met elkaar samenwerkt, er kunnen altijd zaken beter en soepeler. In teambuilding van A’mare ga je hierover echt met elkaar in gesprek. Ervaringen en ideeën uitwisselen, los van de waan van de dag, tilt je team naar een hoger plan.

Werkwijze

Elk team is uniek en heeft in elke ontwikkelingsfase iets anders nodig. Daarom is teambuilding bij A’mare altijd maatwerk. Tijdens een intake bespreken we je wensen en leerdoelen, en beslissen we in overleg welke methoden en technieken daar het beste bij passen.

A’mare heeft ruime ervaring met het begeleiden van (internationale) teams. Het liefst werken we langere tijd samen, om je de sprong te helpen maken van een goed functionerend team naar een hoog-productief team.

HOOG-PRODUCTIEVE TEAMS

Hoog-productieve teams bruisen. Er werken mensen met verschillende BreinStijlen,
in de juiste balans en op de juiste functies. Er is onderling vertrouwen, waardoor conflicten makkelijk worden uitgesproken. Ieder voelt zich betrokken bij het gezamenlijk doel en neemt eigen verantwoordelijkheid. Daardoor boeken deze teams
mooie resultaten. Van werken in zo’n team krijg je energie en je voelt je steeds opnieuw geïnspireerd.

GEÏNSPIREERD SAMENWERKEN

A’mare helpt mensen graag geïnspireerd en creatief samen te werken. Zodat ze makkelijk veranderen als het bestaande niet meer werkt. Of het nu gaat om strategie, klantbenadering, of werkoverleg. Geïnspireerd samenwerken betekent ook je kunnen uitspreken. Open en nieuwsgierig zijn naar elkaar en de gedrags- of gedachtepatronen die jullie helpen of hinderen. Zodat je ieders kwaliteit optimaal inzet en je samen succesvol bent.

Interesse?

Teambuilding, ook voor teams die snel veranderen, brengt een groep altijd verder.
Als jij wilt weten hoe dit er voor jouw team uit kan zien, maak dan een afspraak voor
een kennismakingsgesprek.