Coaching

Coaching

Coaching is een waardevol instrument voor iedereen die dagelijks anderen aandacht geeft. Je wordt je bewust van de oorsprong van je gevoelens en gedachtepatronen en versterkt de rol die je daar zelf in kunt nemen. 

Werkwijze

In ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw coachdoel en hoe A’mare jou kan ondersteunen. Daarna beslis je in alle rust of je met de coaching wilt beginnen. 

In principe gaan we uit van zes sessies van circa twee uur. Wij kiezen graag voor
een kleiner aantal, maar juist langere gesprekken, omdat we dan de tijd hebben om te verdiepen.

We onderzoeken je ervaringen en de gedrags- en gedachtepatronen die jou niet langer dienen. Op een verrassend rustige manier vinden we samen de oorsprong hiervan, zodat je op een diep, fundamenteel niveau kunt veranderen.

Met behulp van BreinStijl@Work krijg je inzicht in jouw natuurlijke bron van energie en hoe je deze meer kunt aanspreken. We kijken naar je familie- en levensgeschiedenis en je ontdekt hoe verdedigingsmechanismen als je Innerlijke Criticus werken.

De Innerlijke Criticus is de innerlijke stem in onszelf, die ons bekritiseert, opjut en kleineert. Die stem heeft zich vroeg in ons leven ontwikkeld. Je kunt je Innerlijke Criticus leren herkennen en omkeren tot een constructieve kracht.

Kwetsuren uit het verleden hebben (ongemerkt) invloed op hoe we ons in het hier en nu gedragen. Door je te ontdoen van overbodige ballast, kom je dieper in contact met je werkelijke behoeften. Je gaat je vrijer voelen. Met het afscheid nemen van oude patronen breng je waardevolle, verborgen facetten van jezelf aan het licht. Talenten komen boven, je hebt meer energie, en staat meer in je kracht. 

In de periodes tussen de coachingsessies werken je reflectie, inzichten en gevoelens door. Je krijgt nog meer bewustzijn door oefeningen die je thuis kunt doen. Ook ga je nieuwe (gedrags)patronen uitproberen in de praktijk en de effecten van die veranderingen waarnemen.

Interesse?

Coaching is een waardevol proces waar je je hele (beroeps)leven plezier van hebt.
Wil jij zelf ervaren wat dit voor jou kan betekenen, dan ben je zeer welkom voor
een kennismakingsgesprek.